Wij zijn Buyck Techniek

Jong, dynamisch en flexibel

Buyck Techniek ontwerpt, levert, installeert én repareert alle voorkomende hydraulische installaties voor de scheepvaart en industrie. Dat doen we sinds 2001. Toen startte Jeroen Buyck als zzp’er in de binnenvaart en internationaal in de bagger- en offshore-industrie. Zijn specialisme en flexibiliteit vielen op en de vraag werd groter.

Nu staat er een team van vakmensen die steeds werken aan de reparatie en nieuwbouw van hydraulische systemen. Jong, dynamisch en flexibel en altijd met uw belang voorop.

Buyck Techniek is gespecialiseerd in

het ontwerpen, leveren, installeren en repareren van alle voorkomende hydraulische installaties voor scheepvaart & industrie.

service en keuringen

Ieder project is uniek

Op het water is tijd geld. Veel geld vaak. Dat begrijpen wij als geen ander. Een snelle service staat bij ons dan ook op de allereerste plaats. U moet snel uit de brand worden geholpen. Hiervoor hebben wij een volledig uitgeruste werkplaats die helemaal is ingericht op het efficiënt realiseren van nieuwbouwprojecten en reparatieklussen. Van hydraulische installaties, leidingwerk, alle voorkomende cilinders en noem maar op.

Ook kunnen wij in spoedgevallen direct hydrauliekslangen persen. Zelfs op locatie, als dat nodig is. Onze vier volledig uitgeruste servicebussen doorkruisen dan ook het hele land én gaan regelmatig over onze landsgrenzen heen. Snel een keuring nodig? Ook daar mag u op rekenen. Wij verzorgen keuringen van stuurwerken, nieuwbouw en ombouw volgens de laatste eisen. Plus natuurlijk keuringen aan de stuurhuishefinstallatie van uw schip.

sterk in ontwerp

Waar we goed in zijn

Volledig standaard bestaat niet in ons vak. Altijd is er wel iets dat net wat anders moet dan de keer ervoor. En precies dat is waar wij sterk in zijn. Ons deskundige ontwerpteam beschikt uiteraard over de meest recente kennis én modernste tekenprogramma’s. Zo komen we steeds tot een ontwerp waar u jaren en jaren mee vooruit kunt.

Wilt u ook direct de elektrische aansturing van de door ons ontworpen en gebouwde hydraulische systemen regelen? Geen probleem, dat doen we in nauwe samenwerking met onze betrouwbare partners. Ook het gebruik van PLC-besturingen is geen enkel probleem. Zo nemen we uw volledige project uit handen en zorgen we voor de meest optimale hydraulische installatie.

Altijd een passende oplossing

Gaat niet bestaat niet

De hydrauliek-olie stroomt bijna door onze aderen, zou u haast zeggen. We vinden dit gewoonweg het mooiste vak dat er is.

Daarom vinden we het ook zo leuk om nieuwe mensen in ons bedrijf op te leiden tot allround hydrauliekmonteur. Een beroep waarin je altijd aan de slag blijft. Nog leuker vinden we het om een klant te verrassen met een unieke oplossing voor een bijzonder verzoek. Daar duiken we met hart en ziel in.

‘Gaat niet bestaat niet’: het is hét motto binnen ons bedrijf!

© Buyck Techniek B.V.